vineri, 26 august 2011

La cererea insistentă a publicului, ne-am propus să ieşim în stradă, în aer libe...r, în buricul târgului, aşa că : Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita plăcere să vă anunţe că: “TÂRGUŢU’ VINTAGE …iese in stradă !”

După o vară lungă şi fierbinte (da, da exact ca în film) în care s-a procopsit cu un bronz a la Valentino şi a păpat ciorba păcii vamaiote la Şoni (unde a avut cartierul general pentru vreo câteva week-end-uri) TÂRGUŢU’ VINTAGE …VINE ÎNAPOI!

Piaţa Muzeului din Cluj Napoca va fi timp de trei zile – vineri 2, sâmbătă 3 şi duminică 4 septembrie - ground zero al exploziei de eleganţă vintage la Cluj. Din cornul abundenţei de expozanţi vor curge “bunătăţi” pentru toate gusturile: pălării şi mănuşi elegante, rochii şi pantofiori “de sezon”, eşarfe, bijuterii vintage şi hand-made, fuste hippie, bluzoane optzeciste, poşete glamour şi trench-uri hepburniene.

Ocazie pentru clujenii atinşi de “dogoarea” vintage să se răcorească cu o partidă de shopping şi să descopere cele mai originale sugestii pentru toamna vintage 2011.

Aşa că vă aşteptăm să vă faceţi “proviziile”de hăinuţe vesele şi lucruşoare faine, vineri 2, sâmbătă 3 şi duminică 4 septembrie 2011, în Piaţa Muzeului, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la : “TÂRGUŢU’ VINTAGE …iese in stradă !” Vă poftim pe toţi la shpatzir şi la târguială vintage. No haideţi dară!

Amănunte “picante” pe http://vintagemireille.blogspot.com/ .
No haideţi dară!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu